pondělí 30. května 2011

Mistr vtipu + hovna


Sakra, sem se tu rozepsal a nic se neulozilo!! Tak este jednou (a ten Batman neska bude, a basta!): v sobotu 25. cervna je ten Bagruv hovnocuc. Plan je asi takovej: v patek (24.) se pojede do Siremi na statek (je to vedle v Carce) a trochu se popije. Spacaky sebou! V sobotu dopo budou hovna, odpoledne vejlet do Zatce, kde je treba Chram piva. A v sobotu vecir bych chtel vyrazit na United Islands, jde hrajou vyborny Audiobullys! Tak, a je to venku!

Kouzelník

úterý 17. května 2011

Filmáč 23. května + voda


Po Rumunské depce si zasloužíme něco veselejšího a tak tady máme to nejlepší z Béček.

Batman The Movie

Turkish Star Trek

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

Evil Dead II

AKTUALIZACE: Pípovo fotky...nemějte mu to za zlé, snažil se, promazal to a vymyslel komentáře! (Kdo fotil ty nejhezci je vam snad jasny!!)

Voda nakonec pro spatne pocasi zrusen, nahradou se bude u Martase v sobotu grilovat. Jede se teda az v sobotu, navrhuju vyrazit kolem poledniho busem od nemocnice (asi nejlip 11.26) a dat si nasledujici pochod. Mozno by nebylo od veci, vzit sebou boty do vody a dat tu cast podel Sazavy vodou, ma ji bejt malo!

Marťas organizuje vodu: otevírání Sázavy. Vychází to na sobotu 28. května. Pojede se taková spíš půldenka (asi 13 kiláků). Večer ňáká akce u něj na chatě. Kdo se hlásí? Já! Snad zas nedopadnu jak na Botici nebo hůř, to už fakt nevim, kdo by tenhle blog čet! Jo a nahlásit do čtvrtka 19. května!!

čtvrtek 12. května 2011

Saša a Sandra za mlada

Našel sem jeden záznam z doby, kdy se Saša potkal se Sandrou a oba byli ještě v plenkácha...

úterý 10. května 2011

filmáč 16. května


Tohle pondělí budeme zase intelektuálnější! Protože právě probíhá filmovej festival v Cannes (s geniální soutěží), připomeneme si poslední vítěze! Vyhodil sem akorát to, co sme už viděli (Búnmího v kině, Stuhu na filmáči).

Mezi zdmi

4 měsíce, 3 týdny a 2 dny

Zvedá se vítr

Dítě

Číča

úterý 3. května 2011

filmáč 9. května + Hájenka

AKTUALIZACE: Navzdory všem slibům, jak správně upozornil Saša, začne dnes filmáč zase pozdějc. Hrajeme s Germánama, což sice nikoho nezajíá, ale určtě se pár výjimek najde...

Konečně snad ty Coeni! Jestli už něco z toho, co bude na výběr bylo, nemějte mi to, kamarádi, za zlé...už si to nepamatuju. A stejně vyhraje Raising...a ostatní sou jenom do počtu! Pod trailerem info vo víkendový akci...

Potíže s Arizonou

Millerova křižovatka

Big Lebowski

Seriózní muž



5. - 7. 5. se kona jiz skutecne tradicni (3. rocnik) kulturne-vzdelavaci setkani na hajence nedaleko Polabce u Podebrad, pro nedockave se zacina v patek v pet cockovkou, kapely cca od sedmi, pokracuje v sobotu prasetem a cca od sesti kapelama a cela legrace stastne konci v nedeli odpoledne tim, ze vas vyhodime spat za vrata
kde: http://tinyurl.com/hajenknkrajc (da se dojet vlakem do Podebrad a prochazkou az na misto konani)

hudba:
patek 19:00 (ale presne!)

Jested to Neon Sun http://bandzone.cz/jested
Edith http://bandzone.cz/edith
Lyssa http://www.myspace.com/lyssalyss
Zlato a nafta http://www.zlatoanafta.cz/

sobota 18.00
Chemici http://bandzone.cz/chemici
Laredo, mamka a dalsi projekty Trtikovic familie
Ruinu http://ruinu.klangundkrach.net/
Fetch! http://www.myspace.com/lllfetchlll
Microvomit http://bandzone.cz/soxol

piti: Pivovar Nymburk, jo, je to hnus, ale srdce se nepta, teoreticky by mel byt pro par vyvolenych i Pachtin z Pradelniho pivovaru,

jidlo: letos se bude na prani nejstarsiho z trtiku pict prase, s rostlinozroutama jako obvykle taky pocitame, nicmene plus bude mit kazdej, kdo nebude spolihat jenom na nas a neco na prilepsenou vezme (k dispozici bude gril)

Barevnej