úterý 29. září 2009

Rio Botičo 09

Apropó, už to všichni vědí, ALE, teď v neděli 4. října je Rio Botičo. Kdo se ještě nebojí, ať se hlásí Yettákovi bo Viktorovi!



Ještě upřesnění od Viktora:

Zdar,
takže lodě, neopreny, všechny serepetičky i s dopravou a pojištěním vycházejí na 485,- na osobu pro ty, co nechtěli helmu, a 515,- pro helmaře.
Vybavení přivezou v 9.00, SRAZ JE 4.10.2009 V 8:45 ZDE

doprava: bus 165, 170, 203, 212, 213, 232, 260 zast. Jižní město bus 122 zast. Selská nebo pěšo z Hájí
Čelovky, věci na převlečení (v každé lodi je jeden barel) a desinfekci dle chuti s sebou.

Yeti prosím rozšíř to.

Viktor

úterý 22. září 2009

filmáč 5. října


Tentokrat po polsku...

Ahoj Terezko!
Den cvoka
Krátký film o zabíjení

Hovna

Trochu hoven pri uterku...komu to venovat? Tak treba Yettakovi, dyz tu este nic nema!

pátek 18. září 2009

Burčák a zurčák

Dnes další velkolepá páteční akce! V 7 sraz na Pavláku před Mekáčem pro fšechny, co chtěj vochutnat burčák z Grébovky, od 20.30 pak v Atlasu šílená černá antikapitalistická komedie Louise-Michel!

středa 16. září 2009

Saša a jeho kouzelný mikrofón

Saša se nám vrátil!! Zašel k sousedům a nahrál tam následující monolog...inu, bez cibule se špatně žije!

úterý 15. září 2009

filmáč 21. září


Děťátka moje, další filmáč za náma a před náma! Tentokrát teda účast nic moc, tak to koukejte napravit! Nebo se tata nazlobí, koupí hrách a příště budete místo filmáče na něm budete klečet vedle u šipek! A co že nás čeká následující pondělí? Přece všemi milovaná Asie! Je až s podivem, že eště žádná nebyla, tak se podržte:

Join Security Area
Vzpomínky na vraždu (teda spíš na vraha)
Ichi the Killer

pátek 11. září 2009

úterý 8. září 2009

filmáč 14. září


Tenhle tejden se podržte! To bude na vyber z americkejch nezavislejch! Takze vetsinou uchylarny!

Mrtvý muž
Štěstí (zjistili sme, že uz bylo...ale Solondz má teď v Benátkách pokračování, tak budeme dyžtak aktuální!)
Sex, lži a video

neděle 6. září 2009

Saša doporučuje k poslechu!


Má to být prý chlupatý rock´n´roll!

pátek 4. září 2009

Pancharti!!


Nechce se nekdo pridat k vyprave (zatim ja a Sasa) do kina na Hanebny pancharty? Hrajou neska ve 20.30 ve Svetozoru. Fstupny kilo 10, pak asi naka veselice!

čtvrtek 3. září 2009

Drobná plavovláska


Kdo asi je ta drobná plavovláska??

..."Jeho zkušenosti se překrývají se zážitky dnes již bý valé zaměstnankyně cizinecké policie v Praze. Na úřadovně v Koněvově ulici pracovala ještě letos. „K přijetí jsem žádné zkušenosti s právem, úředními postupy či cizineckou problematikou nepotřebovala a ani jsem o tom nic nevěděla. Co a jak mám dělat, mi řekli kolegové, kteří tam byli déle než já,“ říká drobná plavovláska se střední školou. „Nepracovala jsem za přepážkou, ale v zázemí připravovala podklady. První a poslední oficiální školení jsem stejně jako ostatní z nováčků, kteří s cizinci přímo pracovali, absolvovala až po dvou měsících. To už jsem stejně jako oni ale normálně vyřizovala věci,“ dodává. Logicky neměla jinou šanci než kopírovat, co vytvářeli na jejím
místě ti, jež tam dělali před ní. Když něco nevěděla, zeptala se kolegů nebo si to prý sama načetla v zákonech. Takový styl práce dost ztěžovala velká fluktuace zaměstnanců. „Každý měsíc několik lidí odešlo a deset jiných zase nabrali,“ říká a pokračuje: „Když ti, co nastoupili, neměli štěstí a místo do zázemí šli na přepážky, nevydrželi většinou dlouho psychicky nebo se po čase ukázalo, že jsou tak neschopní, že nezvládají ani nejjednodušší věci a museli odejít.“
Myslí si, že je to dáno hlavně malými platy především civilních zaměstnanců cizinecké policie, kteří nedostávají služební příplatky jako necivilisté. Měsíční příjem se tak rychle scvrkává i na sedmnáct tisíc hrubého. Díky tomu si cizinecká policie zejména ve velkých městech nemůže příliš vybírat či dokonce mít v realitě na své budoucí zaměstnance nějaké skutečné požadavky. Když navíc nabízí práci ve stresu a k tomu nedodá žádné odborné vzdělávání či psychologickou podporu, i ti schopnější vyhoří rychleji než papír."...

Cele viz strany 14 a 15 tu.

Lrry for Pipa!

Pipe, ser na motorku...porid si Lrryho!

středa 2. září 2009

filmáč 7. září


Tož děcka, tenhle tejden sem vybral (za přispění Saši) nasledujici pecky!

12
Lady Snowblood
Pingpong

...a tohle možná jako bonus!