čtvrtek 18. února 2010

Zelezni muzi a zeny


Tu je první várka fotografií...sépiová většinou!

Aktuální stav stop - Železnorudsko
Autor ITC Železná Ruda
Středa, 10 březen 2010

Železná Ruda, středa, 10.3.2010,

Na Železnorudsku se dnešní ranní teploty pohybovaly kolem - 10 °C (Pancíř - 10 °C), je jasno, sněhová pokrývka cca 70 - 90 cm.
Běžecké stopy byly celém regionu Železnorudsko strojově upraveny v pondělí, 8.3. U špičáckého areálu je pro běžkaře upravován cca 3 km okruh. Strojově je upravována i "Betonka" mezi Hojsovou Stráží a Špičáckým sedlem, vhodné i pro bruslení.
K Černému jezeru je stopa pouze vyšlápnutá, cesta je společná i pro pěší turisty,
U lyžařského areálu Nad nádražím v Žel.Rudě je strojově upraven cca 2,5 km okruh s jednou klas.stopou, vhodné též pro bruslení!


Cena nakonec podivuhodne stoupla az na 250 Kc za noc (sou v tom naky turisticky poplatky - doufam, ze to platej i burani, kdyz jedou do Prahy!!). Na osobu to tak vyjde 750 Kč. Uz sem zaplatil zalohu a potreboval bych ty penize vybrat od 5ti lidi, zbytek zaplati tam! Na Tempu upresnime odjezd, este zistim, do kolika bysme meli dojet. Vzhledem k tomu, ze jede Pipa, musime dat odjezd 2 hodiny predtim, nez opravdu pojedeme, abysme se zas nevykalili na Tempu dopredu! A zadny flasky do auta Sandro!!

Snih pomalu odtava a proto: skupte cervenej vosk na bezky, v breznu vyrazime!! Napiste si do denicku termin 11. - 14. 3.!! A hlavne mi dejte vedet, ze jedete. Co nejdrif!! Jede se do Zelezny rudy, tak detektory kovu sebou. A taky cvicky a hadrovy koule na nejruznejsi nocni hratky!

Ještě k financím! Ubytko by mělo být za 230,- na noc. Snídaně už mám taky pořešené, to se budete divit!

Tady se asi reakce nedockam, takze zatim jede: Martas, pan Jaroslav, Sasa, Pipa, Adela, Slavina, Sandra, Sarina, JiriG., Viktor, Evžen. Jestli vite jeste o nekom, nahlaste, jinak tento tyden objednam 10 mist.

5 komentářů:

  1. Pro železné zájemce něco o běžkování kolem Rudy: http://www.novinky.cz/cestovani/192665-chcete-poznat-bezkarsky-raj-navstivte-okoli-zelezne-rudy.html
    To bude paradajka, to si zasportujem, jen aby Ruda dodal dost sněhu...
    s veškerou úctou
    Doucha

    OdpovědětVymazat
  2. Vzhledem k tomu že jede Pípa, tak možná pojedou i někteří jedinci, jenž by byli líní jet sockou a přišli by o železné zážitky. A esli budou muset prOsedět ty dvě hodiny navíc v hospodě a čekat, než velký Pípa dorazí, tak můžou být jedině vděčni, že je nechá tak pěkně zakalit už před cestou a pak v pořádku doveze:-))(bourá prý zásadně sám) Jinak mám info, že se Pípa chystá na čtvrteční výstavu motorek,takže odjezd bude opravdu později...cca tak v DEVATENÁCT hodinek.
    Ps: Sandro flašku si klidně ssebou vezmi-jen neukazuj svého magistra cestou, aby jí opět nevyslopal mr.Mgr.JGR!!

    S veškerou úctou
    Doucha

    OdpovědětVymazat
  3. Jeste k tem spacakum...

    Dobrý den,
    spacáky nejsou potřeba, každý dostane povlečenou postel budu počítat s 11 lidma. S příjezdem není problém u vchodu je zvonek nebo jsem pořád na telefonu děkuji.
    S pozdravem Roman Roušal, tel.724 761 557

    OdpovědětVymazat
  4. Jiří, chlapče, ten poplatek se jmenuje vzdušné a platí se na místech, kde je zdravej vzduch, což Prahu z principu vylučuje ;o)

    OdpovědětVymazat