pondělí 27. prosince 2010

PF 2011


Něco končí, něco začíná... Příští rok nás čekaj další běžky (koncem února ne na Šumavě), pak by měla náš tým rozšířit Marie (díky Marťasi, že myslíš na naše důchody!), na jaře zase Rumcajs (duo SS tu snad důstojně oslaví jednoletku!), pak naše fízlině končej školu (snad za ty roky pochopily, že na Tempu je nejlíp), o prázdninách doufejme ňáká ta voda (to by mohlo naše řady trochu prokosit, takže k tomu přistupujme zodpovědně!), pak taky přírůstek od Adély a Sandry (holky, dejte do toho všechno!), na podzim zase Jam, novej ročník fízliň (Pípe, musíš asi nasadit na pořádný kotlety!) a rok jistě úspěšně zakončíme na Kvildě s větrem v zádech. To zas bude...
Přeju Fšem Fše Fajnový!!

PS: Moje fotky z Kvildy!

PS2: Silvestr tedy skutečně na Tempu. Sraz v 19.00! Jak s chlebíčkama eště upřesnim... Takze: chlebicky, resp. veku a pomazanku sebou! Je mozny objednat ovarek, pripadne maso na grill, tak mi piste gdo co chce! Zkusim objednat i lepcejsi vino specialne pro Sandru! Kdyby mel nekdo podobnej pozadavek, tak se na me obratte. Nejlip do stredy!!!!

pondělí 20. prosince 2010

Filmáč 20. Prosince

Vánoce jsou na za dveřmi a tak si dáme starou českou surealistickou klasiku a kdyby vám to přišlo málo sváteční máme v šuplíku zálohu.

Narozky

neděle 12. prosince 2010

Filmáč 13. Prosince



Několik vánoc na tempu jsme se tomu úspěšně vyhýbali ale letos už to muselo přijít. Těšte se na ten nejlepší vánoční loutkovej muzikál co jste kdy viděli!

Letos žádný dárky

středa 8. prosince 2010

Efka/Lopata narozky


Už tenhle pátek, 10. prosince, na Tempu, myslim vod 7! Přineste každej ňákej dárek, ta holka si to zaslouží! Při domlouvání hromadnýho daru v pondělí sme se rozdělili na dvě skupiny. Tu prudce kreativní mám na starosti já, tak kdo se bude chtít přidat, ozvěte se, konzervativní má na povel Viktor! Sa těšim!!

Pachtin - to zni hrde!!


To proste nejde neblognout! prvni zminka o Pachtinovi!!

"V deset hodin jsou dveře do SPŠPT Podskalská zavřené a volám na telefonní číslo vylepené na dveřích. No vida, číslo je Honzovo. Platím Luďkovi kilíčko za vstupné a ocitám se v jiném světě. Ve světě, v pohádkovém světě, kde lze potkati Eilixir, Hrochovo domácí pivo, Svatokopecké pivo, Pokrovar, Rodinný pivovar Hudák, Prádelní pivovar Pachtín, Pivovar Baron Radnice, Kousivar, Vintoperk, Krkavec z Blahovaru a mnohé, mnohé další. Ještě jsem nic dnes neochutnal a už se mi motá hlava!"

http://pivni.info/udalosti/851-pivni-kockovani.html

PS: Jinak, fcera sme pro vas stocili dalsi varku! Rachota skoro do pulnoci!! A lednicka narvana k prasknuti!!

pondělí 6. prosince 2010

Filmáč 6. Prosince

Tentokrát bude na tempu Slon

Jen tak si trochu říznout

Všichni tam chtěj

Nostalgie

Dopisy čtenářů

Pochodeň