pondělí 27. prosince 2010

PF 2011


Něco končí, něco začíná... Příští rok nás čekaj další běžky (koncem února ne na Šumavě), pak by měla náš tým rozšířit Marie (díky Marťasi, že myslíš na naše důchody!), na jaře zase Rumcajs (duo SS tu snad důstojně oslaví jednoletku!), pak naše fízlině končej školu (snad za ty roky pochopily, že na Tempu je nejlíp), o prázdninách doufejme ňáká ta voda (to by mohlo naše řady trochu prokosit, takže k tomu přistupujme zodpovědně!), pak taky přírůstek od Adély a Sandry (holky, dejte do toho všechno!), na podzim zase Jam, novej ročník fízliň (Pípe, musíš asi nasadit na pořádný kotlety!) a rok jistě úspěšně zakončíme na Kvildě s větrem v zádech. To zas bude...
Přeju Fšem Fše Fajnový!!

PS: Moje fotky z Kvildy!

PS2: Silvestr tedy skutečně na Tempu. Sraz v 19.00! Jak s chlebíčkama eště upřesnim... Takze: chlebicky, resp. veku a pomazanku sebou! Je mozny objednat ovarek, pripadne maso na grill, tak mi piste gdo co chce! Zkusim objednat i lepcejsi vino specialne pro Sandru! Kdyby mel nekdo podobnej pozadavek, tak se na me obratte. Nejlip do stredy!!!!

2 komentáře:

  1. Kasandra ti slibuje pochvalu před nastoupenou jednotkou, pokavaď se to povede..!

    OdpovědětVymazat
  2. S vínem souhlasim, maso na gril je taky fajn, suši též neznělo špatně, a pak by to chtělo eště uzenýho lososa, olivy a tatarák. A pak je eště potřeba objednat dostatek Alpy ;)

    OdpovědětVymazat