čtvrtek 3. března 2011

Ta se povedla!


Pípe, Pípe...nechtěl bys někde zkusit fotit profesionálně? (TEN PARCHANT TO NORMÁLNĚ PROMAZAL!!)

A teď jedna výzva!

Prádelní pivovar Pachtín HLEDÁ káďomyče! Motivační dopis a životopis posílejte Ing sládkovi!

3 komentáře:

  1. Vazeny theophile doporucuji navstivit jeden z kvalitnich fotokurzu treba od megapixelu. Tam vam prozradi tajemstvi ze z mobilu v chodbe tmave se vam fotka ani v sepii nepodari bez zvyseneho sumu a neostrosti a zvlast v hodine pozdni a pod vlivem. Drzte se kade a pachteni to vam jde k pleti. Abych nezapomel v lidlu maji akci na mydlo za tri padesat zkuste nasporit a vyzkouset tento vynalez, rozsiri vam to znacne obzory a mozna i poznate nove pratele...
    S veskerou uctou
    Doucha

    OdpovědětVymazat
  2. Inu: zvyseneho sumu a neostrosti? Ty si tady asi pletes pojmy, ty Duchno! Ty tvoje fotky sou normalni fleky! To snad vidim hned, jak to vyfotim a de to do kose! Nekteri mistri jsou ale schopni si to nazvetsovat na A2 a vyvesit jako umelecke foto. Nevadi, ze si navstevy obcas mysli, proc nesundas tu plisen...az pudes zas do toho Lidlu, vem mi to mejdlo...neco ti pak predvedu ve sprse!

    OdpovědětVymazat
  3. Theopile do sprchy s Vámi rozhodně nepůjdu, plíseň a jiné věci dneska člověk chytne raz dva ale pokud tam něco s mýdlem skutečně predvedete jsem ochoten Vám ho zakoupit. Váše koupelnové výkony pak zcela jistě poznám já i okolí a budou kvitovány z povděkem. Vlastně se konečně můžete stát slavným a "očistit se".
    S veškerou úctou
    Doucha

    OdpovědětVymazat