úterý 15. listopadu 2011

Víkendová Jihlava

(Kdopak si všiml, že zrovna tenhle stůl sme měli booknutej?)


Všichni se jistě ptáte: co budu dělat o víkendu? Kdo se o mě postará? A první vás určitě napadne: zavoláme Jirkovi! Nemusíte! Detailní rozpis si totiž přečtete tady! A začneme zvostra, u svátečního čtvrtka. To budeme se Sašou vařit pivíčko, asi letos poslední, tentokrát zase spodně kvašené, takže hafo práce pro pilné ručičky! Začínáme nejpozdějc v deset (ať to do desíti je!), nabídnout můžeme, krom ochutnávky toho, co máme v lednici ještě pečení brambor v kamnech pod varnou...(ale kamnům šéfuje sládek Saša a to je drsnej kotelník!).

A k víkendu. Pojede se do Jihlavy! Za pivem (někdo může i za vínem nebo limonádou, dle chuti)!

Plán je následující: odjezd z Prahy nějak v pátek odpoledne, to se eště dohodnem, vlak jezdí každou hodinu, vždycky tak 2-3 hodiny jízdy (já bych jel klidně už ve tři). Na místě se ubytujeme u Martina Laubyho, který psal, že není potřeba nic, ale spacáky bych asi vzal (prý se vejde až 20 lidí!). Páteční večer bych strávil v novém Radničním pivovaře na náměstí.


Sobota: přes den navrhuju vejlet do Velkýho Meziříčí do Malostránského pivovaru, kam jede z Jihlavy asi hoďku bus (zpátky v 18.42). Po příjezdu do Jihlavy bysme večer zašli do pivovaru Ježek.


Neděle: návrat do Prahy přes pivovar Rebel v Havlíčkově Brodě.


Mezi pivovary samozřejmě poznávání historie, různý památky, nasávání génia loci: protě jak už to tak na našich vejletech bejvá!

5 komentářů:

  1. No super, už se na tu akcičku a na vás těšim, jen připomínka - vlakem je to do Jihlavy časově náročnější (je to na pár lahváčů do vlaku) autobusy jsou v pohodě, ale v pátek dost plný, lépe s místenkou. V baráku je zatopeno, šňába je ve špajzu. Neváhejte! Lauby

    OdpovědětVymazat
  2. Pamatujete, jak mi omylem přišla ta cizí MMS, když jsme seděli u Rebela a já hádala, že na ní bude něco ujetýho? Tak je na ní nahatej patnáctiletej chlapeček :-D.

    OdpovědětVymazat
  3. A nahatá sedmnáctiletá Nikol MMS neposlala. ksakru

    OdpovědětVymazat
  4. Kdyby se anonymové podepisovali, hádám, že by diskuze byla snazší ;)

    OdpovědětVymazat
  5. já náhodou vim, kdo je kdo.

    OdpovědětVymazat